Benzer Ürünler
  • Selami Turgut Genç’in Üç Günlük Dünyanın Kuzuları adlı romanı, üç gün süren dramatik olaylar ve metaforik anlatılar aracılığıyla masumiyetin gölgesinde insana duyulan güvensizliği sorguluyor. İhanet, gerçek niyetler ve içsel kırılmalarla örülü bu eser, duygusal bir kurguyla derin bir okuma vaat ediyor.
    ₺187,50
    ₺250,00
    %25 İndirim
    %25İndirim
    Yeni Ürün
  • Mandalina Yeşili, lise birinci sınıfa başlayan dört genç kızın Jeju Adası’nda gizli bir yeminle başlayan dostluğunu konu alıyor. Beton duvarlı lise koridorlarından, sıcak hatıralarla dolu adaya uzanan bu hikâye, empatiyle ve umutla büyümenin dokunaklı bir portresini çiziyor.
    ₺175,00
  • "İhtişam ve Mutsuzluk", Balzac'ın Fransız toplumunun çelişkilerini ve bireyin içsel çatışmalarını ustalıkla işlediği kısa bir başyapıt. 72 sayfalık bu eser, okuyucuyu derin düşüncelere sevk eden etkileyici bir anlatı sunuyor.
    ₺97,50
    ₺130,00
    %25 İndirim
    %25İndirim
    Yeni Ürün
  • Kemal Ragıp Enson, insan ruhunun derin acılarını ve yaşamın sarsıcı gerçeklerini etkileyici bir dille kaleme alıyor. Acıların En Büyüğü, okuyucuyu içine çeken sürükleyici hikayesiyle duygu dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Kalplere dokunan bir roman.
    ₺123,75
    ₺165,00
  • Kalbin en derin köşelerine dokunan bir aşk hikayesi... “Aşk Duası” sevgi, tutku ve duygularla örülü satırlarıyla okurlara romantik bir yolculuk sunuyor. Duygu dolu anlatımıyla unutulmaz bir okuma deneyimi vadediyor.
    ₺115,00
    ₺190,00
    %39 İndirim
    %39İndirim
    Yeni Ürün

Getronagan Pandi Ginerun Pajinı

0.0
Para Puan : 1000
Fiyat : ₺310,00
Barkod : 9786257460095
:
Vartuhi Kalantar, “Getronagan pandi ginerun pajinı”nda (Hapishane-i Umumi Kadınlar Koğuşu) Osmanlı topraklarında bir kadın tarafından yazılmış ilk cezaevi tanıklığını sunuyor. Lozan’da üniversite öğrencisiyken ailesine gönderdiği mektuplar gerekçe gösterilerek 1915’te tutuklanan, anne ve babasıyla birlikte Divan-ı Harp’te yargılanan ve henüz yirmi yaşındayken yaklaşık üç yılını İstanbul’daki Mehterhane de denilen Merkez Cezaevi’nde geçiren Kalantar, en zor koşullarda bile direnmenin mümkün olduğunu gösteriyor yaşadıklarıyla. Ünlü Ermeni feminist gazeteci ve yazar Hayganuş Mark’ın Hay gin (Ermeni Kadını) gazetesinde 1921-22’de tefrika edilen metin, yazarının keskin gözlem gücüyle odağına kâh gardiyanları, kâh bir Kürt, Acem, muhacir ya da Arap tutsağı alarak, adeta bir antropoloji metni gibi tüm renkleriyle Osmanlı cezaevinin röntgenini çekiyor.
Yazar Adı
Vartuhi Kalantar
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kuşe
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2022
Sayfa Sayısı
104
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR